DIENSTEN VAN GZH TAXI

UW TAXI VAN EN NAAR SCHIPHOL

GZH Taxi zorgt ervoor dat uw vlucht ervaring begint en eindigt op een ontspannen wijze. GZH Taxi zorgt ervoor dat u op tijd voor uw vertrek van Schiphol wordt opgehaald en dat u bij terugkomst op Schiphol ook altijd op tijd wordt opgehaald.

Wij brengen u voor uw vertrek rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekterminal uitstapt. Heeft u speciale wensen? Neem dan graag contact met ons op.

GZH Taxi regelt uw particuliere vervoer

Wij verzorgen 24-7 het vervoer voor iedereen in Leiden en omstreken. Een avondje stappen, een evenement, doktersbezoeken of familiebezoeken, voor alle wensen bieden wij een oplossing. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

GZH Taxi regelt uw groepsvervoer

GZH Taxi vervoert ook groepen, ideaal voor familie-uitjes, een avondje stappen met een groep vrienden of feesten en partijen. Wij horen graag met hoeveel personen u reist en of u eventueel bagage extra wilt vervoeren. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er aan uw wensen word voldaan.

GZH taxi regelt uw zakelijk vervoer

Ook op het gebied van zakelijke dienstverlening biedt GZH Taxi u de beste service. Wilt u opgehaald worden van het vliegveld of begeleid worden naar de lobby van uw hotel, onze zakelijke geklede chauffeurs staan te allen tijde voor u klaar.

Tevens bieden onze luxe auto’s alle gemakken die u nodig heeft tijdens het reizen. Of u nou wilt werken of telefoneren tijdens het vervoer, wij zullen zorgen dat het in alle rust mogelijk is.

Boek een Diensten van GZH Taxi