Taxi in Leiden

Het mooie en historische stad Leiden zit volop geschiedenis die wel 800 jaar oud is. Het is de stad met de oudste universiteiten van Nederland en staat vol met oude grachten, molens, bruggen hofjes en verschillende monumenten.

Wat u niet mag missen in Leiden zijn de Leidse Burcht, Hooglandse Kerk, Pieterskerk, Hortus Botanicus en Molenmuseum de valk.

Heeft u een taxi nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn de beste en goedkoopste taxi optie in Leiden.

Taxi in Leiden Bestellen

Heeft u direct een taxi in Leiden nodig? Bel ons op: 06-18718886

GZH Taxi in Leiden is een marktleider in Leiden met fantastische en betrouwbare service. Heeft u een taxi nodig van of naar Leiden, kunt u met ons contact opnemen. Dit kan voor een groep, of individueel. We hanteren vaste en lage tarieven van en naar Leiden.

Luchthavenvervoer naar en vanuit Leiden

Ook voor luchthavenvervoer van en naar Leiden kunt u met ons contact opnemen. Onze service bestaat uit voor de deur opgehaald worden in een luxe auto en vervoerd worden naar de luchthaven naar keuze. Heeft u vervoer nodig bij thuiskomst? Dan staan wij bij het luchthaven om u weer comfortabel en veilig thuis te brengen.

Mocht u meer willen weten of een vrijblijvende offerte ontvangen over taxivervoer van en naar Leiden, dan kunt u contact opnemen met ons via info@gzhtaxi.nl of bel ons direct op: 06-18718886

Boek een Taxi in Leiden