Taxi in Lisse

Bloemenstad Lisse ligt in het centrum van de Bollenstreek en maar acht kilometer verwijderd van de kust. In Lisse vind u gezellige winkelstraten en kunt u in het voorjaar genieten van de bloemententoonstelling Keukenhof. Er zijn verschillende musea te vinden zoals Museum de Zwarte Tulp  en Den Hartogh Ford Museum.

Heeft u een taxi nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn de beste en goedkoopste taxi optie in en rondom Lisse.

Taxi in Lisse Bestellen

Heeft u direct een taxi in Lisse nodig? Bel ons op: 06-18718886. GZH Taxi is een marktleider in Lisse met fantastische en betrouwbare service. Heeft u een taxi nodig van of naar Lisse, kunt u met ons contact opnemen. Dit kan voor een groep of individueel. We hanteren vaste en lage tarieven van en naar Lisse.

Luchthavenvervoer naar en vanuit Lisse

Ook voor luchthavenvervoer van en naar Lisse kunt u met ons contact opnemen. Onze service bestaat uit voor de deur opgehaald worden in een luxe auto en vervoerd worden naar de luchthaven naar keuze. Heeft u vervoer nodig bij thuiskomst? Dan staan wij bij het luchthaven om u weer comfortabel en veilig thuis te brengen.

Mocht u meer willen weten of een vrijblijvende offerte ontvangen over taxivervoer van en naar Lisse, dan kunt u contact opnemen met ons via info@gzhtaxi.nl of bel ons direct op: 06-18718886

Boek een Taxi in Lisse