ONZE KENMERKEN

Verkeersveiligheid voorop!

De taxi’s van GZH Taxi bevatten nieuwe technieken waarmee onze bestuurders ondersteund worden tijdens het rijden. Daarnaast kunnen onze nieuwe en luxe taxi’s communiceren met elkaar en de omgeving. Deze systemen, zoals navigatiesystemen en waarschuwingssystemen, die in de auto’s zijn ingebouwd, dragen op deze manier bij aan veiliger en zuiniger verkeer.

Ervaren chauffeurs met oog voor persoonlijke aandacht

Een vereiste van GZH Taxi is dat al onze chauffeurs een onberispelijk rijgedrag hebben. Onze voertuigen zijn netjes, luxe en veilig voor een aangename rit met vriendelijke chauffeurs. Onze ervaren chauffeurs besparen u tijd en geld en brengen u via de kortste en snelste routes naar uw bestemming.

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar

GZH Taxi staat voor u klaar. Of het nu dag is of midden in de nacht. Wij rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week met onze taxi’s in en rondom Leiden. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten. Bent u een avondje gaan stappen? Of moet u vroeg op een luchthaven zijn? Bel GZH Taxi om uw vervoer te regelen.

Zowel particulier, zakelijk als groepsvervoer mogelijk

Wij van GZH taxi zijn gespecialiseerd in kwalitatieve vervoer voor particulier, zakelijke klanten en groepen. Wij hanteren voordelige tarieven. Ook zorgen wij dat wij uitstekende service verlenen. Als u behoefte heeft aan groepsvervoer kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Luxe wagens, van alle gemakken voorzien

GZH taxi regelt graag uw vervoer. Met een luxe taxi kan uw reis op een goede manier beginnen. Onze chauffeurs zijn representatief en brengen u in onze comfortabele auto’s op tijd naar uw bestemming. Wij hanteren voordelige tarieven. Heeft u een vraag? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Boek een Onze kenmerken