OVER GZH Taxi

Dé taxi service voor Leiden en omstreken

 
GZH Taxi maakt gebruik van ervaren taxi chauffeurs voor snel en ontspannen vervoer binnen de regio. GZH Taxi biedt zijn vervoer aan voor zowel zakelijke reizigers als particulieren.

Onze chauffeurs hebben oog voor uw veiligheid, de verkeersveiligheid en houden rekening met al uw wensen. Of u nu een kwalitatieve dienstverlener voor uw zakelijke reis zoekt, of juist een goede aanbieder voor veilig vervoer van uw kinderen dan biedt GZH Taxi de beste uitkomst!

Taxi Schiphol

Particulier vervoer

Groepsvervoer

Zakelijk vervoer

Taxi naar Schiphol

GZH Taxi zorgt ervoor dat uw vlucht ervaring begint en eindigt op ontspannen wijze. GZH Taxi zorgt ervoor dat u op tijd voor uw vertrek van Schiphol wordt opgehaald en dat u bij aankomst op Schiphol ook altijd op tijd wordt opgehaald.

Wij brengen u voor uw vertrek rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekterminal uitstapt. Bij uw aankomst staan wij uiteraard klaar om u weer veilig en snel thuis te brengen!

PARTICULIER VERVOER

Wij verzorgen 24-7 het vervoer voor iedereen in Leiden en omstreken. Een avond stappen, een evenement, doktersbezoeken of familiebezoeken, voor alle wensen bieden wij een oplossing. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

GROEPS VERVOER

GZH Taxi vervoert tevens groepen, ideaal voor familie-uitjes, een avondje stappen met een groep vrienden of feesten en partijen. Wij horen graag met hoeveel personen u reist en of u eventueel bagage extra wilt vervoeren. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er aan uw wensen wordt voldaan.

ZAKELIJK VERVOER

Ook op het gebied van zakelijke dienstverlening biedt GZH Taxi u de beste service. Wilt u opgehaald worden van het vliegveld of begeleid worden naar de lobby van uw hotel, onze zakelijke geklede chauffeurs staan ten allen tijde voor u klaar.

Tevens bieden onze luxe auto’s alle gemakken die u nodig heeft tijdens het reizen. Of u nou wilt werken of telefoneren tijdens het vervoer, wij zullen zorgen dat u dat in alle rust kunt doen.

Boek een Taxi in Leiden en Omstreken